Перед використанням сайту luxury-wood.com.ua необхідно уважно прочитати дану Політику обробки та захисту персональних даних (надалі – Політика).

1. Терміни та визначення

  • 1.1. Сайт – ресурс, розміщений у мережі Інтернет за адресою luxury-wood.com.ua
  • 1.2. Користувач – особа, яка використовує Сайт.
  • 1.3. Веб-браузер – програма для завантаження і перегляду сторінок Сайту.
  • 1.4. Персональні дані – інформація, що відноситься до Користувача Сайту, а саме: ім’я та номер телефону.
  • 1.5. Файли cookie – невеликі безпечні фрагменти даних, які надсилаються Сайтом на веб-браузер Користувача та зберігаються на його електронному пристрої з якого здійснюється доступ до Сайту. Щоразу під час спроби відкрити сторінку сайту, веб-браузер, який використовує Користувач в даний момент, відправляє цей фрагмент даних у складі http запиту.

2. Загальні положення

  • 2.1. Дана Політика поширюється на сайт luxury-wood.com.ua (надалі – Сайт).
  • 2.2. Користувачі Сайту (надалі Користувачі) можуть переглядати сторінки Сайту не повідомляючи про себе ніяких персональних даних.
  • 2.3. Використання Користувачем Сайту означає згоду з даною Політикою та умовами обробки персональних даних Користувача.
  • 2.4. У випадку незгоди з умовами даної Політики, Користувач повинен припинити використання Сайту.
  • 2.5. Використання можливостей Сайту по відправці Користувачем заявки на зворотній зв’язок, передбачає необхідність заповнення спеціальної форми контактними даними для того, щоб Адміністрація Сайту (надалі – Адміністрація) могла зв’язатися з Користувачем для відповіді на запитання стосовно асортименту товарів, послуг та порядку їх замовлення. Персональні дані Користувачів не передаються третім особам та державним органам, за виключенням випадків передбачених в Законі України «Про захист персональних даних» і захищаються відповідно до стандартів законодавства України.
  • 2.6. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем Сайту.
  • 2.7. Користувач несе відповідальність за надання персональних даних іншої особи.
  • 2.8. При втраті або розголошенні персональних даних Адміністрація інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
  • 2.9. Адміністрація вправі використовувати персональні дані Користувача для електронної розсилки пропозицій та акцій, які стосуються тематики Сайту.
  • 2.10. Адміністрація приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
  • 2.11. Адміністрація залишає за собою право вносити до даної Політики зміни, які набирають чинності з моменту публікації. Текст чинній редакції Політики завжди доступний за адресою https://luxury-wood.com.ua/privacy-policy/. Подальше використання Сайту Користувачем після внесення подібних змін означає згоду з ними.

3. Використання та відключення зберігання файлів cookie

  • 3.1 Файли cookie використовуються Сайтом для:
    • 3.1.1. Надання користувачеві більш зручного, швидкого і простого доступу до вмісту сайту.
    • 3.1.2. Аутентифікації і зберігання особистих уподобань і налаштувань користувача.
    • 3.1.3. Ведення статистики відвідування сайту.
  • 3.2. Сайт та Адміністрація використовують файли cookie анонімно та передають їх третім особам.
  • 3.3. Для відключення зберігання файлів cookie на електронному пристрої Користувача з якого здійснюється доступ до Сайту необхідно скористатися відповідним меню налаштуванням (параметрами) в веб-браузері. При відключенні зберігання файлів cookie деякі з функцій сайту можуть бути недоступними.
  • 3.4. Треті особи (наприклад, провайдери зовнішніх аналітичних і маркетингових послуг, використовуваних на сайті) також можуть використовувати cookie. Цей процес не контролюється Сайтом та Адміністрацією.